dimecres, 28 de març del 2018

Cuidadora gent gran Granollers, ASISTED

Empresa especialitzad en servei de cuidadora gent gran Granollers, ASISTED, presentem serveis d'assistència per a persones amb dependència als seus domicilis i en institucions sociosanitàries, proporcionant professionals per atendre les necessitats bàsiques de la vida diària, tals com la higiene personal, llevar i vestir, preparació i cuinat d'aliments, controls de medicació, acompanyaments, passeig, compres... i tenir cura del seu entorn, mantenint la llar i la roba de l'assistit.
Els nostres cuidadors i cuidadores d'ASISTED, formats i preparats per a l'assistència domiciliària, tenen la missió d'atendre les necessitats de l'usuari mantenint i potenciant, en la mesura del possible, la seva autonomia personal.
Com a empresa registrada al Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya (Codi de Registre: S07169.), les persones que tenen assignat un grau de dependència, poden justificar el cobrament de les prestacions (PIA, full C) de la Llei de dependència.
Els serveis d'ASISTED, estan destinats a tenir cura i millorar la qualitat de vida de col·lectius com la gent gran, de discapacitats físics i/o intel·lectuals, tutelats, malalts, accidentats... que per causa de la dependència, ja sigui de forma temporal o permanent, no poden valdre's per si mateixos.
Servei de cuidadora gent gran Granollers, ASISTED, destaquem el servei a mida, des d'1 hora fins a 24 hores, 365 dies a l'any. Com a associació privada sense afany de lucre, estem exempts d'IVA i les tarifes són especialment reduïdes on hi està tot inclòs, també les substitucions.
A la nsotra empresa oferim també serveis d'interna 24 hores, vetlles i acompanyaments hospitalaris, teleassistència, acompanyaments lúdics, assessorament sobre prestacions de dependència, ...
Des de la nostra delegació de Granollers prestem atenció domiciliària a tot el Vallès Oriental i Osona, disposant de cuidadors i cuidadores a les principals poblacions, fomentant la proximitat i reduint despeses en desplaçaments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada