dimecres, 29 de març del 2017

Residència tercera edat a Cerdanyola, El Meu Avi

Quan busquis una nova llar per la teva gent més estimada, vine a visitar Residència tercera edat a Cerdanyola, El Meu Avi, és un centre vinculat a la Generalitat de Catalunya, orientat a facilitar un entorn de benestar als nostres residents oferint afectivitat, independència i intimitat, tot això, amb la seguretat de tenir a la seva disposició un equip professional i humà, el treball del qual està orientat a la cura integral del resident.
A la residència tercera edat a Cerdanyola, El Meu Avi, compta amb 28 places i el centre de dia disposa de 5. Això ens permet treballar de forma individual, podent estar pendents de totes i cadascuna dels detalls dels nostres residents, oferint un servei més personalitzat.
El centre de dia funciona de 8 a 20h, incloent tots els menjars del dia i amb opció de transport.

Immobiliària Cerdanyola, Canals Serveis Immobiliaris

Si necessites vendre o llogar el teu pis o casa, o esàs buscant un nou habitatge, vine a
Immobiliària Cerdanyola, Canals Serveis Immobiliaris, la nostra empresa és una agència immobiliària a la comercialització d'immobles tant de venda com de lloguer, especialitzat en el mercat local de Cerdanyola del Vallès i Ripollet, on comptem amb una gran experiència. Ubicats al centre de la ciutat i, envoltats del Parc Tecnològic del Vallès i la UAB de Bellaterra i un ampli teixit industrial, disposem de les millors cases i pisos situats en una zona amb gran activitat econòmica, així que si està vostè pensant a adquirir o llogar una propietat en una zona molt a prop de Barcelona, al costat del Parc de Collserola, on podrà gaudir de la natura, ben comunicada tant a nivell d'infraestructures com de transport públic no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres que amb molt de gust li atendrem.
A la immobiliària a Cerdanyola, Canals Serveis Immobiliaris, per realitzar el nostre treball disposem de les eines informàtiques i logístiques més modernes del mercat, comptant amb un equip de professionals dinàmic amb gran experiència i que, alhora, està en contínua formació per oferir el millor servei als seus clients, garantint un treball professional perquè puguin convertir els seus somnis en realitat.

Clínica dental a Cerdanyola, Clínica Dental Santa Clara

Quan tinguis problemes amb les teves dents o necessitis una neteja, no dubtis en venir  a Clínica dental a Cerdanyola, Clínica Dental Santa Clara, som un centre mèdic dental amb més de 30 anys d'experiència on es realitzen totes les especialitats odontológiques.
Clínica dental a Cerdanyola, Clínica Dental Santa Clara, destaquem els seguents tractaments:
  • Peritatges odontológics.
  • Implants.
  • Estètica dental.
  • Ortodòncia.
  • Cura de les genives.
  • Reconstruccions.
  • Llevar nervis.
  • Medicina bucal.

Fisioterapia en Cerdanyola, Marc Franqueza Fisioterapeuta

Si tines problemas mosculares y buscas un proesional de confianza, visia Fisioterapia en Cerdanyola, Marc Franqueza Fisioterapeuta, es un centro de rehabilitación y fisioterapia en Cerdanyola, donde le ofrecemos un trato exclusivo y totalmente personalizado donde buscamos la mejor manera de solucionar sus problemas. Nuestro objetivo es mejorar la calidad de vida de los pacientes.
Nuestra filosofía es el trabajo 100% manual, puesto que creemos que las máquinas sólo son un tratamiento complementario.
Fisioterapia en Cerdanyola, Marc Franqueza Fisioterapeuta, destacamoslos siguientes tratamientos:
  • Tratamiento de fisioterapia donde se aplican todas las técnicas de fisioterapia más conocimientos de posturologia y psiconeuroinmunoendocrinologia para enfocar los problemas y dolores desde todos los puntos.
  • Tratamiento de disfunciones craneo-cervico-mandibular.
  • Sesiones de descargas por deportistas.
  • Sesiones de fisioterapia a domicilio.
  • El centro dispone de vales de descuento.

Farmacia en Cerdanyola, J.R. Alvarez

Si buscas farmacéuticos cualificados los encontraras en farmacia en Cerdanyola, J.R. Alvarez, especializados en atención farmacéutica en la ciudad de Cerdanyola del Vallès.
Farmacia en Cerdanyola, J.R. Alvarez destacamos los siguientes servicios:
  • Atención farmacéutica.
  • SPD (Sistema personalizado de dosificación).
  • Fórmulas magistrales.
  • Análisis de glucosa y colesterol.
  • Control de presión arterial.
  • Homeopatía.
  • Dietética y productos naturales.
  • Cosmética y dermofarmacia.

Psicologia a Cerdanyola, SINAPSIS

Si necessites un profesional en psicologia a Cerdanyola, vine a SINAPSIS és un centre multidisciplinar de psicologia i logopèdia ubicat a Cerdanyola des de fa més de 8 anys, i compta amb un equip de professionals titulats amb àmplia trajectòria professional de les diferents especialitats que ofereixen un espai d’escolta i empatia amb un tracte proper i de confiança.

dijous, 23 de març del 2017

Immobiliària a l'Eixample, Fincas y Seguros

Si busques un professional del ector de l'immobiliaria a l'Eixample, no dubtis en consultar la nostre web, on hi tobaràs tots els nostres serveis, tant per a llogaters com per a propietaris.

Impressió digital a l'Eixample, Agilprint

Si el teu negoci o la teva empressa necessita ser mes visible, no dubtis en venir i coneixer la nostra empressa, de'impressió digital a l'Eixample, Agilprint té una experiència de més de 20 anys en els serveis gràfics.
Pensem que el millor client és un client content, i aquest és el nostre lema perquè un client repeteixi.
Oferim un servei de proximitat que les empreses que treballen amb nosaltres valoren molt. Les que estan més distants (treballem a tot el territori nacional) ens truquen amb una satisfacció que dóna fe de la confiança dipositada. Però aquesta confiança encara és més destacada amb les petites empreses i autònoms que treballen al nostre voltant i ens vénen a visitar a les nostres instal·lacions per demanar els seus treballs com si fossin a casa seva.
Coneixem a cada client, el que necessita i com i quan ho necessita.
Diposita la teva confiança en nosaltres i descarregat de problemes.
Des del nostre departament gràfic: t'ajudem a crear la teva imatge corporativa o de marca.
Perquè a vegades no tothom disposa dels medis per crear un disseny o una acció comercial concreta.
No per ser més petits s'ha de donar una imatge inferior a una gran empresa.
Recorda que les persones comprem pel que veiem, per això la teva imatge és molt important.

Obrador pastisseria Hospitalet, Annick Desserts

Si busques donar un plus a la teva cafeteria o granja no dubtis en contactar amb Obrador pastisseria Hospitalet, Annick Desserts, és un obrador de pastisseria artesanal obert fa més de 25 anys. Va començà servint alta pastisseria francesa al sector barcelonès. Des de fa uns anys, va obrir una botiga a Barcelona i va obrir les portes al públic del seu obrador a Bellvitge, per donar a conèixer els seus productes.
Obrador pastisseria Hospitalet, Annick Desserts, oferim els nostres productes mes destacats:
  1. La tarta de llimona i merengue (Lemon pie).
  2. El milfulles de crema i meduixes.
  3. Els borratxos amb iema cremada.
  4. La tarta Sacher amb mermelada d'albercoc.
  5. El clàssic Sant Marc amb nata i trufa.

Centre negocis Sarrià-Sant Gervasi, BRUSI INVERSIONS

Si necessites un lloc on poder establir la teva empressa, vine a coneixer el nostre Centre negocis Sarrià-Sant Gervasi, BRUSI INVERSIONS, els nostres centres de negocis estan situats a la zona de Sant Gervasi – Sarrià, tots dos ben comunicats pel transport públic amb el centre de Barcelona i la zona alta de la ciutat. Disposen de recepció per a l'atenció i espera de visites. Despatxos totalment equipats de diferents grandàries i a preus molt competitius. Sales de reunions adaptades per a petites presentacions i reunions amb clients i proveïdors. Connexió a internet amb fibra òptica o via Wifi. Accés 24h 7 dies a la setmana.
Centro negocis Sarrià-Sant Gervasi, BRUSI INVERSIONS, destaquem els següents serveis:
CN Brusi situat junt Plaçaa Molina i CN Sant Màrius situat junt General Mitre – Muntaner.
Són centres joves, moderns i dotats de la tecnologia més avançada, preparats per acollir de forma immediata a clients als qui oferir una imatge i serveis impecables i professionals, flexibles i a mesura de cada necessitat, persona i empresa.

dimarts, 21 de març del 2017

Immobiliària a Eixample, Finques i Assegurances

Si tens cap promblema alhora de vendre o llogar el teu habitatge, no ho dubtis i vinne a immobiliària a Eixample, Finques i Assegurances, som intermediadores immobiliaris, vam participar col·laborant en la inversió, compra venda i assessorament d'immobles.
Immobiliària a Eixample, Finques i Assegurances, destaquem en els següents serveis que oferim als nostres clients:
  1. Assessorament.
  2. Tramitació.
  3. Col·laboració.
  4. Compra-venda.

Papereria a l'Eixample, LOGOS

Si busqes quelcom relacionat amb el paper o un regal original, vine a la papereria a l'Eixample, LOGOS és una papereria situada al barri de l´Eixample.
Disposem de la millor selecció de productes de papereria orientats a particulars i professionals.
Si busques alguna cosa específica, pregunta'ns i t'ajudarem a trobar-ho.
Papereria a l'Eixample, LOGOS destaquem els següents productes i serveis:
Consumibles d'impressió.
Màquines d'oficina.
Material escolar.
Papers, etiquetes, blocs i quaderns, sobres I embalatge.
Escriptura.
Classificació i arxiu.

dijous, 9 de març del 2017

Immobiliària a l'Eixample, Finques i Assegurances

Si estàs buscant un expert de confiança vine a Immobiliària a l'Eixample, Finques i Assegurances, som intermediadores immobiliaris, vam participar col·laborant en la inversió, compra venda i assessorament d'immobles.
Immobiliària a l'Eixample, Finques i Assegurances, estem especialitzats en les següents arees:
  • Assessorament.
  • Tramitació.
  • Col·laboració.
  • Compra-venda.

On puc menjar a la Ciutat de Premià? Alimentació i Hosteleria

Qui m'ajuda a casa? Empreses especialitzades en reformes per a la llar a Premià:

Qui m'ajuda a casa? Empreses especialitzades en reformes per a la llar a Premià:

Qui m'assessora? Troba a Premià activitats relacionades amb Assessorament i serveis tècnics

Qui m'assessora? Troba a Premià activitats relacionades amb Assessorament i serveis tècnics
Qui em cuida? Salut i benestar empreses relacionades amb aquest sector a Premià:

On em vesteixo? Activitats de Moda i tèxtil a la Ciutat de Premià:

On em vesteixo? Activitats de Moda i tèxtil a la Ciutat de Premià:

Qui m'ajuda amb el vehicle? Activitats a la Ciutat de Premià relacionades amb Automoció i serveis:

Qui m'ajuda amb el vehicle? Activitats a la Ciutat de Premià relacionades amb Automoció i serveis:
Qui m'ensenya? Ensenyament i educació activitats a la Ciutat de Premià:

Què em puc regalar? Regals i complements a la Ciutat de Premià

Què em puc regalar? Regals i complements a la Ciutat de Premià

Qui m'ensenya? Ensenyament i educació activitats a la ciutat de Calella::

Qui m'ensenya? Ensenyament i educació activitats a la ciutat de Calella::

Qui em cuida? Salut i benestar a la ciutat de Calella al Maresma

Qui em cuida? Salut i benestar a la ciutat de Calella al Maresma:

On puc menjar? Activitats realacionades amb l'Alimentació i Hosteleria a la ciutat de Mataró:

On puc menjar? Activitats realacionades amb l'Alimentació i Hosteleria a la ciutat de Mataró:

Qui m'ajuda? Serveis i comunicació a la Ciutat de Mataró

Qui m'ajuda? Serveis i comunicació a la Ciutat de Mataró

Qui m'assessora? Assessorament i serveis tècnics a la ciutat de Mataró

Qui em cuida? Troba totes les activitats realcionades amb Salut i benestar a la ciutat de Mataró

Què em puc regalar? Regals i complements a la Ciutat de Mataró

Què em puc regalar? Totes les activitats eralacionades amb regals i complements a la Ciutat de Mataró:

dijous, 2 de març del 2017

Teràpies naturals a Mataró, Ekilibra't!

Teràpies naturals a Mataró, Ekilibra't!, és un espai destinat a què les persones trobin el seu moment de pau, consciència i creixement personal, a travès de teràpies alternatives i complementaries, activitats, tallers, cursos i formació.
Teràpies naturals a Mataró, Ekilibra't!, estaquem els següents serveis:
Teràpies; Reiki, Flors de Bach, Psicologia, Kinesiologia, Shiatsu, Bols Tibetans, Sinergètica, Reflexologia, Massatges, Constel·lacions Familiars, i més.
Activitats; Ioga, Pilates, Tait-Xi, Biodansa.
Formació; Reflexologia Podal, Flors de Bach, Reiki, Diversos tallers d'Aromateràpia, Risoteràpia, Dansa i molt més.

Centre Veterinari a Arenys, Panda

Centre Veterinari a Arenys, Panda, va començar a funcionar l'any 1986, i des de llavors intentem oferir als nostres pacients la millor atenció veterinària, així com un tracte humà i proper als seus propietaris; assessorant-los a tot moment, dedicant-los el temps necessari per solucionar tots els problemes tant sanitaris com de comportament de les seves mascotes.
Disposem de quiròfan, sala de rajos x i ecografia. A més comptem amb un grup de veterinaris col·laboradors especialistes en diverses matèries amb la finalitat de donar-vos les millors solucions als problemes de les vostres mascotes.
Centre Veterinari a Arenys, Panda, també realitzem visites a domicili quan no és possible desplaçar a la vostra mascota fins al centre veterinari.
Disposem de perruqueria canina i felina.

dimecres, 1 de març del 2017

Limpiezas en Mataró, Arquera Neteges

Limpiezas en Mataró, Arquera Neteges se instaló en el 2007 en Mataró, nació como una empresa integral de limpieza. Actualmente cuenta con una plantilla alrededor de 35 trabajadores con diferentes disponibilidades horarias que se adecúan a las necesidades de cada cliente.
Elaboramos presupuestos personalizados a nuestros clientes y buscamos el perfil más adecuado para trabajar en la limpieza de oficinas y empresas, comunidades de vecinos, limpiezas de parkings, mantenimiento del hogar, limpieza de vidrios o abrillantados de tierras.
Recientemente hemos ampliado nuestra gama de productos de limpieza y productos de hostelería, con un precio muy interesante.
La responsabilidad y la exigencia en cada tarea son imprescindibles por esta empresa, por eso mantenemos una continuidad en cada uno de los servicios, supervisando cada tres meses las tareas de cada trabajador.
Limpiezas en Mataró, Arquera Limpiezas, destacamos los siguientes servicios:
  • Limpiezas de oficinas, locales y comercios
  • Limpies de comunidades de propietarios
  • Limpiezas de parkings
  • Limpias y mantenimiento del hogar
  • Limpia de vidrios
  • Abrillantados

Advocats a Mataró, Advocats Designa Serveis Jurídics

Si vols tyenir un assessor qualificat en dret, vine a advocats a Mataró, Advocats Designa Serveis Jurídics, som cinc advocats amb anys d'experiència en l'exercici de l'advocacia que donem assessorament jurídic de qualitat, sent les nostres especialitats, dret labora, social, estrangeria, contenciós-administratiu, dret civil, matrimonial, successori, immobiliari, contractes arrendaments, desnonaments, responsabilitat de l'edificació, dret penal, responsabilitat civil, reclamació asseguradores, accidents de circulació.
Advocats a Mataró, Advocats Designa Serveis Jurídics, destaquem:
Dins del nostre equip tenim advocats de parla alemanya i anglesa i col·laborem amb advocats amb seu en Alamània.