dimarts, 19 de desembre del 2017

Escola idiomes Eixample, OSULLIVANS LEARNING ACADEMY

Si vols apendre una altre llengua, vine a la nostra escola idiomes Eixample, OSULLIVANS LEARNING ACADEMY, som una Acadèmia d'ensenyament d'idiomes i reforç escolar. Tenim una bona experiència més de 10 anys amb empreses, grups personalitzats adés de la preparació d'exàmens oficials d'Anglès Cambridge: KET(A2),PET(B1),FCE(B2),CAE(C1),CPE(C2), Britrish Council Aptis A1,A2,B1,B2,C1 i també els exàmens IELTS i TOFEL i exàmens oficials de EOI de Barcelona.
Preparació i cursos intensius d'altres idiomes: Espanyol, Català, Àrab Clàssic, Francès, Alemany, Rus, Italià, Xinès, Japonès, Portuguès.
Totes les professores i professors són nadius i gaudeixen de tenir-ne una experiència i qualificació immillorables.
Fem les classes totalment adequades als alumnes: adults, joves,adolescents i nens.
Oferim grups reduïts de 3 fins a sis alumnes.
A la notra escola idiomes Eixample utilitzem una metodologia molt avançada, alternant converses, lectura i estudi tradicional amb audiovisuals, videoconferències i sortides programades pels diferents indrets d'una ciutat tan important com és Barcelona a nivell del turisme mundial.
Les nostres aules compleixen els requisits més actuals.
Escola idiomes Eixample, OSULLIVANS LEARNING ACADEMY, destaquem els següents servei:
APRENDRE AMB SKYPE amb uns sistemes de Bonus si és dona el cas de què una persona no disposi de temps necessari per tal de venir a classe.
CURSOS I CASAL D'ESTIU A BARCELONA I ANGLATERRA pels nens i adolescents des de 3 a 16 anys.
FRIDAY CLUB i SATURDAY PLAY. Això és pels vostres nens, sense fer cap mena de deures solament jugant! llegint i escriure còmics i comtes! fent tota mena de manualitats! S'ho passaran d'allò més aprenent l'Anglès.
CURSOS D'ESTIU PELS ADULTS.
TRADUCCIONS d'Anglès, Francès, Alemany, Català, Espanyol i de fer-ne d'altres.
CLASSES ADEQUADES A QUALSEVULLA EMPRESA DESPLAÇAR-NOS-EN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada