dimecres, 23 de novembre del 2016

Pilates a Sant Gervasi, GENAN WELLNESS

Si els que busques un centre modern i de confiança amb peresonal qualificat, tens de venir a Pilates a Sant Gervasi, GENAN WELLNESS, és un projecte de benestar que promou hàbits saludables integrant l'activitat física mitjançant el Pilates Reformer, l'alimentació saludable, el descans i el creixement emocional.
Pilates a Sant Gervasi, GENAN WELLNESS, destaquem:
Flexibilitat d'horaris disponibles i utilització de l'aplicació Genan Wellness per la gestió de les sessions.
Elaboració de pautes alimentàries personalitzades i adaptades a cada persona.
Reforç professional en el canvi d'hàbits.

Depilació làser Eixample, Centres IDEAL

Si busques un centre de confiança i lluir la millor pell, vine a depilació làser Eixample, Centres IDEAL, estan especialitzats en la depilació làser tant femenina com en masculina. Tots ells posen al màxim esforç i dedicació perquè la teva experiència ideal sigui 100% recomanable sent cada depilació molt ràpida. En depilació làser Eixample, Centres IDEAL els agrada que et sentis com a casa, volen que entris en cada sessió confiat i que surtis satisfet.

Productes ecològics i naturals Eixample, Pr1mera Opció Natura

La nostra salut és allò que més ens ha d'importar per aixó a Productes ecològics i naturals Eixample, Pr1mera Opció Natura, estem especialitzats en productes, naturals i ecològics, alimentació i suplements dietètics.
Productes ecològics i naturals Eixample, Pr1mera Opció Natura, destaquem.
Dieta alcalina, Productes amb CBD (Canyam), Micoteràpia, Productes per a diabètics, Flors de Bach i cosmètica natural.

Perruqueria canina a Sant Gervasi, Felix Duque

Si vols que el teu gos vagi a la última moda, portal a perruqueria canina a Sant Gervasi, Felix Duque, és un perruquer caní amb 20 anys d'experiència en el sector, obtenint grans premis i medalles en diferents competicions canines,destacant ciseaux d’or França,representant per a l'equip espanyol en la competició de perruqueria mundial per equips, millor perruquer d'Espanya actualment, i moltes medalles mes en diferents països…. Tot això per poder adquirir coneixements i experiència per poder realçar les seves mascotas. En Felix Duque a més de fer perruqueria, impartim cursos de perruqueria, seminaris amb perruquers destacats en el sector, pot trobar tots el relacionat per a les seves mascotes des d'unes corretges exclusives a unes pintures, quadres exclusius… tot relacionat amb la seva mascota.

Centre psicologia Eixample, CEP Eric Berne

Coneix el nostre Centre psicologia Eixample, CEP Eric Berne, és un centre d'atenció psicoterapèutica per a persones que pateixen de malestar psicològic i emocional, dificultant l'adaptació a diferents àmbits de Ia vida (feina, família, relacions d'amistat, relacions de parella...). Servei individual per adolescents i adults, i en grup per parella i famílies.
Especialment indicat pel tractament: ansietat, depressió, impulsivitat, addiccions, inestabilitat emocional, problemes alimentaris, conflictes de parella, problemes relacionals i de família.
Centre de formació acreditat per psicòlegs especialitzats en psicoteràpia sota el marc teòric-pràctic de l'Anàlisi Transaccional.

Centre de psicologia a Sant Gervasi, PSICOnova

Si busques un professionalo de confiança al teu barri, vine a Centre de psicologia a Sant Gervasi, PSICOnova, Unitat de Psicologia i Assessorament, és una Unitat de caràcter privat formada per especialistes de la Psicologia. Ofereix un enfoc multidisciplinar en el diagnòstic i tractament de trastorns psicològics, i aporta assessorament individualitzat, per resoldre les problemàtiques que poden incidir en el desenvolupament de la vida quotidiana.
Treballem des de l'àmbit de la psicologia, els nostres serveis personalitzats i de qualitat, són l'eina per intervenir de forma eficaç en les dificultats i trastorns psicològics que poden afectar a nens, joves, adults i famílies.

dilluns, 21 de novembre del 2016

Nova Web Arocris

Arocris Cerdanyola estrena nova web, arocriscerdanyola.com on podràs veure els nostres contingut d'una forma més optima i adaptada a cada dispositiu, tant pc, tablets o smarts phone.
En aquesta nova web arocriscerdanyola.com, tindràs noves galeries d'imatges de les nostres construccions, formularis per contactar amb nosaltres, ubicacions a google map....
No ho dubtis i visita la nostre nova web.

divendres, 4 de novembre del 2016

Farmàcia a Manlleu, Farmàcia Espona

Si busques uns farmàceutics de confiança vine a farmàcia a Manlleu, Farmàcia Espona, som un equip amb més de vint-i-cinc anys d'experiència en el món de la farmàcia, que està format per quatre persones:
Montserrat Espona Grifol – Llda. en farmàcia nº 8228
Carme Exposito Budia- Auxiliar de farmàcia
Josa Puig Crespi - Auxiliar de farmàcia
Montserrat Serrat Deordal- Auxiliar de farmàcia
En la nostra farmàcia a Manlleu, Farmàcia Espona, destaquem els següents serveis:
HOMEOPATIA UNICISTA
HOMEÒPATA PLURICISTA
ORTOPÈDIA STANDARD I ADAPTADA
SPD (preparem la medicació setmanal per cada pacient que ho necessiti
ANALITIQUES: GLUCOSA COLESTEROL……………(REFLOTON)
DIETAS PERSONALITZADES
POSEM ARRACADES A NADONS I ADULTS

dimecres, 2 de novembre del 2016

Escola de música a Sant Andreu, SiFaSol Taller de veu

Si el que cerques és perfeccionar la teva veu o simplement apendre música, vine a coneixer l'escola de música a Sant Andreu, SiFaSol Taller de veu, és una escola de música especialitzada en, piano, guitarra, cant, llenguatge musical,,, per a totes les edats i nivells.
Realitzem classes en grup i individuals.
Escola de música a Sant Andreu, SiFaSol Taller de veu, estem especialitzats en la veu, des de qui vol iniciar-se en la música i començar a cantar amb el cant des del cor, fins als professionals que desitgen realitzar una Masterclass per actualitzar els seus recursos vocals.