dijous, 4 de febrer del 2016

Polleria a Terrassa, Polleria El Pinar

Si avui no vols cuinar vine a Polleria a Terrassa, Polleria El Pinar,i gaudeix de les nostres especailitats:
  • Pit i cuixa de pollastre desossada
  • Pernilets
  • Ales de pollastre
  • Brotxetes de cuixa de pollastre o de conill adobades amb cava
  • Pit de pollastre farcits de formatge de vaca i de cabra
  • Cuixes d'ales desossades (xupa xups)
  • Salsitxes de pollastre
  • Hamburguesa de gall d'indi, de pollastre o de conill
  • Hamburguesa de tres carns: pollastre, conill i gall d'indi (ceba caramel·litzada)
  • Hamburguesa de pollastre, xampinyons, ceps i opcionalment amb ceba caramel·litzada
  • Hamburguesa de pollastre, d'escarxofes i opcionalment amb ceba caramel·litzada
  • Hamburguesa vegetal: espinacs, pastanaga, ceba caramel·litzada, bolets confitats i opcionalment amb panses
  • Conill escalopat
  • Conill desossat
  • Costelletes de conill
  • Espatlletes de conill
  • Farcits de prunes i pinyons
  • Farcits de pernil dolç i formatge
  • Farcits d'aranyons i nous
  • Farcits de festucs i orellanes
  • arcits de bolets i pinyons
  • Farcits de dàtils i ametlles torrades
  • Farcits de botifarra i ou dur
  • Farcits de poma i nous
  • Farcits de botifarra negra i foie
  • Farcits de pinya i bacon
  • Croquetes casolanes de carn d'olla
  • Croquetes casolanes de ceps
  • Croquetes casolanes de brandada de bacallà
  • Croquetes casolanes de lluç i gambes
  • Croquetes casolanes ibèriques
  • Nuggets
  • Bunyols de bacallà
  • Confit d'ànec
  • -Foie d'ànec
  • -Magret d'ànec
  • -Canelons o Lasanya vegetal
  • -Canelons o Lasanya de carn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada