- Pit i cuixa de pollastre desossada
- Pernilets
- Ales de pollastre
- Brotxetes de cuixa de pollastre o de conill adobades amb cava
- Pit de pollastre farcits de formatge de vaca i de cabra
- Cuixes d'ales desossades (xupa xups)
- Salsitxes de pollastre
- Hamburguesa de gall d'indi, de pollastre o de conill
- Hamburguesa de tres carns: pollastre, conill i gall d'indi (ceba caramel·litzada)
- Hamburguesa de pollastre, xampinyons, ceps i opcionalment amb ceba caramel·litzada
- Hamburguesa de pollastre, d'escarxofes i opcionalment amb ceba caramel·litzada
- Hamburguesa vegetal: espinacs, pastanaga, ceba caramel·litzada, bolets confitats i opcionalment amb panses
- Conill escalopat
- Conill desossat
- Costelletes de conill
- Espatlletes de conill
- Farcits de prunes i pinyons
- Farcits de pernil dolç i formatge
- Farcits d'aranyons i nous
- Farcits de festucs i orellanes
- arcits de bolets i pinyons
- Farcits de dàtils i ametlles torrades
- Farcits de botifarra i ou dur
- Farcits de poma i nous
- Farcits de botifarra negra i foie
- Farcits de pinya i bacon
- Croquetes casolanes de carn d'olla
- Croquetes casolanes de ceps
- Croquetes casolanes de brandada de bacallà
- Croquetes casolanes de lluç i gambes
- Croquetes casolanes ibèriques
- Nuggets
- Bunyols de bacallà
- Confit d'ànec
- -Foie d'ànec
- -Magret d'ànec
- -Canelons o Lasanya vegetal
- -Canelons o Lasanya de carn
dijous, 4 de febrer del 2016
Polleria a Terrassa, Polleria El Pinar
Si avui no vols cuinar vine a Polleria a Terrassa, Polleria El Pinar,i gaudeix de les nostres especailitats:
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada