dilluns, 30 de novembre del 2015

Escola a Sant Andreu, Laia

Escola a Sant Andreu, Laia, som una escola al barri de Sant Andreu, concertada, laica i catalana, on la proximitat i l'atenció als infants a les famílies són trets fonamentals de la nostra manera de fer.
Acompanyem els nostres nens i nenes en la seva formació acadèmia, humana, social i cultural.

Llar d'infants a Sant Andreu, Petit Laia

Vine a coneixer la nostra Llar d'infants a Sant Andreu, Petit Laia, som una llar d'infants al barri de Sant Andreu, de 0 a 3 anys. A llar d'infants a Sant Andreu, Petit Laia, tenim cuina pròpia, patis assolellats, hort urbà i aula de psicomotricitat i d'experimentació.
Més informació a ServeisActius.Cat  

divendres, 27 de novembre del 2015

Visita el nostre Centre estètica a Sant Andreu, Centre d'estètica i massatges Merche,

Visita el nostre Centre estètica a Sant Andreu, Centre d'estètica i massatges Merche, ubicats en el cor de Sant Andreu, és un centre acollidor, amb més de 35 anys d'experiència i on realitzem les teràpies i els tractaments estètics de sempre i les apliquem de manera personalitzada. D'aquí el nostre eslògan: "De cap a peus, l'estètica de sempre". Treballem amb les marques, UTSUKUSY, MARINA LAIF, NOYLE'S.
Per més informació visita ServeisActius.Cat

dimecres, 25 de novembre del 2015

Esports a Tortosa, Adam

Esports a Tortosa, Adam, la nostra botiga porta vint-i-nou anys en el món de l'esport a Tortosa. Oferim les primeres marques esportives amb un servei personalitzat.

Visita aquesta pàgina al portal d'empreses i serveis ServeisActius.Cat

Cínica dental a Lleida, Opción Dental Clínicas

Si necessites tenir cura de la teva salut dental visita la Cínica dental a Lleida, Opción Dental Clínicas, on seràs atès pels millors professionals del sector.
Visita aquesta pàgina al portal d'empreses i serveis ServeisActius.Cat

dilluns, 23 de novembre del 2015

Missatgeria a Sant Andreu, Quaity Services, especialitzats en serveis de missatgeria a Barcelona i província.Serveis nacional i internacional.
Visita aquesta pàgina al portal d'empreses i serveis, ServeisActius.Cat

Parafarmàcia a Balaguer, Atmosfera

Parafarmàcia a Balaguer, Atmosfera, oferim servei de parafarmàcia, ortopèdia, dermofàrmacia, línia infantil, audiologia, servei de nutricionista.
Visita aquesta pàgina al portal d'empreses i serveis, ServeisActius.Cat

Antenes a Sant Andreu, Electrònica Royda

Antenes a Sant Andreu, Electrònica Royda, és una empresa amb més de 50 anys d'experiència en el sector de les antenes i reparació de televisors al barri de Sant Andreu.
Visita aquesta pàgina al portal d'empreses i serveis, ServeisActius.Cat

Reparació televisors a Sant Andreu, Electrònica Royda

Reparació televisors a Sant Andreu, Electrònica Royda, és una empresa amb més de 50 anys d'experiència en el sector de les antenes i reparació de televisors al barri de Sant Andreu.
Visita aquesta pàgina al portal d'empreses i serveis, ServeisActius.Cat

dijous, 19 de novembre del 2015

Clínica dental a Sant Cugat, Coll Favà

La Clínica dental a Sant Cugat, Coll Favà,  porta oberta al public més de 10 anys. Per ésser concrets, va obrir el Gener de 1999. Amb en Xavier Martí Bosch al capdavant com odontòleg des del primer dia, de del Gener del 2009, aquesta persona passa a tenir-ne també la titularitat administrativa.

Tintas y toner Cardedeu

Tintas y toner Cardedeu, PUNT@TECNOLOGIC, especialistas en la venta de tintas y tóner para impresoras.
Cartuchos y tóner, compatibles y reciclados para todas las impresoras
Ahórrate hasta un 80% en los consumibles para tu impresora.
Precios especiales para empresa.
Venta y reparación de impresoras.
Si necesitas cambiar tu vieja impresora déjate asesorar por profesionales, nosotros le daremos la impresora que más se ajuste a sus necesidades de impresión.
Tenemos unos precios que impresionan !!!

Assegurances a Cervera, ASSEGURANCES ROGER RIU

Assegurances a Cervera, ASSEGURANCES ROGER RIU, ens recolza ser una cinquena generació en el món de les assegurances. Tractem amb tot tipus d'assegurances: Auto, Llar, Vida, Comunitats, Accidents, Responsabilitat Civils, Multirisc empreses, Comerç, Salud, Etc.
Pots visitar-nos a Serveis Actius

Pintores en Cerdanyola, Pinturas De Moral

Pintores en Cerdanyola, Pinturas De Moral, empresa fundada el 1997, especializada en pintura decorativa e industrial.
Visita la nostra pàgina al portal de Serveis actius de Cerdanyola.

divendres, 13 de novembre del 2015

Immobiliària a Girona, CASANOVAS API, nous habitatges a Girona

Aquest any si estàs buscant un nou habitatge, contacte amb Immobiliària a Girona, CASANOVAS API, és una empresa familiar dedicada a la mediació i administració d'immobles des de l'any 1976.
Immobiliària a Girona, CASANOVAS API, pertany com a membre col·legiat al Col·legi Oficial d'Agents de la Propietat Immobiliària (API) i el Col·legi Territorial d'Administradors de Finques (AF) de la província de Girona.
La seva filosofia ha estat sempre la prestació de serveis personalitzats segons les necessitats de cada client, amb honestedat i discreció.

Advocats a Girona, CARINA MALLOL ADVOCADA

Si estas buscant la millor defença legal, visita, Advocats a Girona, CARINA MALLOL ADVOCADA AMB MÉS DE VINT D’ANYS D’EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL exercint. Diplomada en Ciències Empresarials i Estudis Universitaris en Empreses i Activitats Turístiques. TITULADA HABILITADA EN MEDIACIÓ FAMILIAR pel Consell de l’Advocacia Catalana, des del març 2002 i TITULADA HABILITADA EN MEDIACIÓ EN DRET CIVIL PRIVAT (Civil i Mercantil) pel Consell de l’Advocacia Catalana, el juny 2013. Col·laboradora de diversos despatxos professionals i entitats d’assessorament i gestories

Farmàcia Colón, farmàcia a Calella

Farmàcia Colón és una farmàcia a Calella, amb un llarg recorregut i experiència de més de 40 anys. La nostra major premissa és la d'oferir un servei directe, clar i entenedor. Procurant una bona relació qualitat-preu dels nostres productes d'ortopèdia i para-farmàcia en tots els seus vessants: cosmètica facial, cosmètica corporal, higiene capil·lar, higiene dental, articles per a mamàs, i bebès, cosmètica especial per a l'home, salut natural, dietètica i nutrició, salut sexual...

Parquets a Cervera, JOSEP COTS PARQUETS

Parquets a Cervera, JOSEP COTS PARQUETS, especialitzats en l'assessorament, venda i instal·lacions de parquets flotants tricapa i bicapa, tarimes interiors de fusta macissa rastrellades o encolades al terra, tarimes exteriors de fusta macissa o tecnològiques per façanes, terrasses i piscines; terres de vinil o pvc, encolats o flotants.
Podràs veure més informació sobre aquesta empresa al portal Serveis Actius.Cat

dijous, 12 de novembre del 2015

Pintors a Sant Andreu, L&F Aplicacions

Pintors a Sant Andreu, L&F Aplicacions, és una empresa dedicada ha realitzar treballs de pintura en cases, oficines i comunitats. Tenim equip de manteniment tant en hospitals com en empreses. Els nostres operaris estan qualificats tant per a treballs industrials com a treballs d'alta decoració, ja que cada un és especialista en el seu ram.

dilluns, 9 de novembre del 2015

Tintes i tòners a Sant Andreu, Blue Point

Tintes i tòners a Sant Andreu, Blue Point, és una botiga especialitzada en consumibles d'impressió, tinta i tòner, originals, reciclats i compatibles.
També disposem de petits perifèrics.

Massatges a Sant Andreu, Centre estètica Merche

Massatges a Sant Andreu, Centre estètica i massatges Merche, ubicats en el cor de Sant Andreu, Centre d'estètica i massatges Merche és un centre acollidor, amb més de 35 anys d'experiència i on realitzem les teràpies i els tractaments estètics de sempre i les apliquem de manera personalitzada. D'aquí el nostre eslògan: "De cap a peus, l'estètica de sempre". Treballem amb les marques, UTSUKUSY, MARINA LAIF, NOYLE'S.

Vidres i miralls a Sant Andreu, Vidres Blanchi

Vidres i miralls a Sant Andreu, Vidres Blanchi, especialitzats en venda i instal·lació de vidres i miralls i tot allò relacionat amb ells, mampares de bany i dutxa a mida.

Certificats mèdics a Sant Andreu, CRC Gran de Sant Andreu

Certificats mèdics a Sant Andreu, CRC Gran de Sant Andreu, és un centre mèdic especialitzat en la realització de certificats mèdics per la renovació i/o expedició de carnets de conduir i altres documents oficials.
També fem servei a domicilis de fisioteràpia respiratòria, metges d'urgències i serveis de psicologia clínica.

Interiorisme a Cervera, Fusteria Joseps

Interiorisme a Cervera, Fusteria Joseps, empresa amb més de 30 anys d'experiència en el sector de la fusteria, l'interiorisme i mobles adaptats a mida.
Donem servei complet de decoració d'interiors i molt concretament del moble de cuina.

Carnisseria Sant Andreu, Carn+Carn

Carnisseria Sant Andreu, Carn+Carn, carnisseria de talls tradicional. Obrador amb elaboració pròpia.
Tot tipus de carns si no la tenim al moment s'encarrega.

Farmàcia a Terrassa, R. Barcells

Farmàcia a Terrassa Rosa Balcells, amb més de 35 anys en actiu, els vol oferir un servei professional de qualitat, variat i accessible. Oferim un catàleg ampli complementat amb el servei especialitzat d'ortopèdia, i amb personal en constant formació.

divendres, 6 de novembre del 2015

Neumáticos Cerdanyola, Speed Taller

Neumáticos Cerdanyola, Speed Taller, es un taller especializado en cambio de neumáticos, mecánica rápida y lavado de coches en Cerdanyola del Vallès.

dilluns, 2 de novembre del 2015

Festes infantils a Horta-Guinardo, La Serpentina

Festes infantils a Horta-Guinardo, La Serpentina, som una empresa d'esdeveniments especialitzada en festes infantils i familiars amb sala pròpia equipada i preparada, també ens desplacem a domicili i organitzem la teva festa on vulguis amb el mateix afecte i cura de sempre.
La nostra sala està equipada amb la piscina de boles mes gran que pots trobar, 13m2, amb terra de parquet, cuina, futbolí, diana, sala insonoritzada, equips de música, tv i multitud de serveis.
Per això som un referent en festes infantils amb mes de 400 festes organitzades.

Transports a Cervera, Transports Pedrós-Vila

Transports a Cervera, Transports Pedrós-Vila, a la primera meitat del segle passat en Joan Vila Vila va començar a oferir el servei de transport de mercaderies entre Cervera i Lleida tot pujant i baixant amb el tren. D'aquesta manera cobria a les necessitats de comunicació que hi havia entre els cerverins i la capital de la província.
Avui Transports a Cervera, Transports Pedrós-Vila, és la quarta generació qui s'encarrega de tirar endavant aquesta permanent necessitat de comunicació oferint a tothom, particulars i empreses, el que millor sap fer: donar servei. Un servei que, segons el nostre parer, no és només recollir i entregar mercaderies, sinó també saber entendre i adaptar-nos a les característiques de cada client. Això fa de TRANSPORTS PEDRÓS-VILA una empresa dedicada a donar servei oferint la millor solució per a qualsevol necessitat.

Transportes en Cervera, Transportes Pedrós-Vila

Transportes en Cervera, Transportes Pedrós-Vila, a la primera mitad del siglo pasado en Joan Vila Vila empezó a ofrecer el servicio de transporte de mercancías entre Cervera y Lleida subiendo y bajante con el tren. De este modo cubría a las necesidades de comunicación que había entre los habitantes de Cervera y la capital de la provincia.
Hoy Transportes en Cervera, Transportes Pedrós-Vila, es la cuarta generación quien se encarga de salir adelante esta permanente necesidad de comunicación ofreciendo a todo el mundo, particulares y empresas, el que mejor sabe hacer: dar servicio. Un servicio que, según nuestro parecer, no es sólo recoger y entregar mercancías, sino también saber entender y adaptarnos a las características de cada cliente. Esto hace de TRANSPORTES PEDRÓS-VILA una empresa dedicada a dar servicio ofreciendo la mejor solución para cualquier necesidad.