divendres, 29 de maig del 2015

Lloguer i Immobiliària a Girona, CASANOVAS API

Si necessites una segona residencia tant per llogar o comprar a Immobiliària a Girona, CASANOVAS API, ens especialitzem en la venda d'immobles urbans a la ciutat de Girona i rodalies, des de segona residencia a la Costa Brava, així com de finques rústiques a les comarques gironines.
També ens dediquem a l'administració i lloguer d'habitatges, locals naus industrials.

Immobiliària a Girona, CASANOVAS API

Si busques un habitatge amb totes les garanties vine a Immobiliària a Girona, CASANOVAS API, és una empresa familiar dedicada a la mediació i administració d'immobles des de l'any 1976.
Pertany com a membre col·legiat al Col·legi Oficial d'Agents de la Propietat Immobiliària (API) i el Col·legi Territorial d'Administradors de Finques (AF) de la província de Girona.
La seva filosofia ha estat sempre la prestació de serveis personalitzats segons les necessitats de cada client, amb honestedat i discreció.

dimecres, 27 de maig del 2015

Neumàticos Cerdanyola, Speed Taller

Consigue la mejores ofertas en Neumáticos Cerdanyola, Speed Taller, es un taller especializado en cambio de neumáticos, mecánica rápida y lavado de coches en Cerdanyola del Vallès.

Teràpies naturals a Girona, ENDORA

Soluciona d'una manera natural els teus problemes de salud a al centre de Teràpies naturals a Girona, ENDORA, Centre de Medicina Tradicional Xinesa, és un centre especialitzat en totes les seves varietats (acupuntura, fisioteràpia, moxibustió, ventoses, auriculoteràpia...) i altres teràpies naturals.

Escola idiomes Girona, Maxwell Academy

Vine a coneixer la nostre Escola idiomes a Girona, Maxwell Academy, és una acadèmia d'angles a la ciutat de Girona, oferim classes d'anglès per a totes les edat, sessions de conversa amb nadius, classes de francès, català i castellà a tots els nivells.

divendres, 22 de maig del 2015

Fruits secs, aliments a granel, Girona, La Granola

Vine a la nostra botiga i trobaràs els millors Fruits secs, aliments a granel, Girona, La Granola, és una botiga d'alimentació natural a granel, productes de proximitat, ecològics, quotidians i internacionals.
Productes sense gluten, sense lactosa, sense sucre.

Qui m'assessora? Assessorament i serveis tècnics a la ciutat de Balaguer

Qui m'assessora? Assessorament i serveis tècnics a la ciutat de Balaguer.

Qui m'ajuda amb el vehicle? Automoció i serveis a la ciutat de Balaguer

Qui m'ajuda amb el vehicle? Automoció i serveis a la ciutat de Balaguer.

Qui m'ajuda a casa? Reformes per a la llar a la ciutat de Balaguer

Qui m'ajuda a casa? Reformes per a la llar a la ciutat de Balaguer.

Qui em cuida? Salut i benestar a la ciutat de Balaguer

Qui em cuida? Salut i benestar a la ciutat de Balaguer.

Qui m'ensenya? Ensenyament i educació a la ciutat de Balaguer

Qui m'ensenya? Ensenyament i educació a la ciutat de Balaguer.

Qui m'ajuda? Serveis i comunicació a la Ciutat de Balaguer.

Qui m'ajuda? Serveis i comunicació a la Ciutat de Balaguer.

On em vesteixo? Moda i tèxtil a la Ciutat de Balaguer

On em vesteixo? Moda i tèxtil a la Ciutat de Balaguer.

Què em puc regalar? Regals i complements a la ciutat de Balaguer

Què em puc regalar? Regals i complements a la ciutat de Balaguer

On puc menjar? Alimentació i Hosteleria a La ciutat de Balaguer

On puc menjar? Alimentació i Hosteleria a La ciutat de Balaguer.

dijous, 21 de maig del 2015

Restaurant Igualada, El Rovell de l'Ou

Si pases per Igulada visita el Restaurant a Igualada, El Rovell de l'Ou és un restaurant ubicat al centre d'igualada, amb un ambient acollidor i familiar.
A l'estiu oferim als nostres client una terrassa mig ombrejada amb vistes a l'església de Santa Maria.
Els nostres plats estan realitzats amb les millors matèries primes dels mercats.

dilluns, 18 de maig del 2015

Neumàticos Cerdanyola, Speed Taller

Busca entre nuestras ofertas en Neumáticos Cerdanyola, Speed Taller, destacamos nuestras ofertas en neumáticos, mecánica rápida, lavado a mano de coches y lavado con autoservicio.

Pneumàtics Cerdanyola, Speed Taller

Visita el teu taller de confiança per realitzar el canvi de pneumatics a Pneumàtics Cerdanyola, Speed Taller, és un taller especialitzat en canvi de pneumàtics, mecànica ràpida i rentat de cotxes a Cerdanyola del Vallès.

Desatascos en Cerdanyola, D.S.I. Desatascos y Servicios Integrales

Para solucionar tus urgencias con los bajantes llama a Desatascos en Cerdanyola, D.S.I. Desatascos y Servicios Integrales, entre los servicios más frecuentes se encuentran:
Desatascos y mantenimiento de desagües tuberías, registros, sifones, obras y reformas, fontanería…..etc. Ofrecemos atención inmediata las 24 horas del día, los 365 días del año.

Desatascos en Cerdanyola

Si tienes cualquier problema con tus cañerías llama a Desatascos en Cerdanyola, D.S.I. Desatascos y Servicios Integrales, es una empresa de Cerdanyola del Vallès (Barcelona) especializados en desatascos, obras, reformas y fontanería con una gran experiencia en el sector, tenemos una relación calidad precio sin competencia.
Nuestro objetivo es ofrecer a nuestros clientes un servicio de alta calidad con precios razonables y que esten perfectamente adaptados a sus necesidades, nuestro lema es que el cliente quede satisfecho con el trabajo bien realizado.
Nuestro equipo de profesionales en desatascos y servicios esta dedicado a las Comunidades de propietarios, Administradores de Fincas, aseguradoras y particulares.

divendres, 15 de maig del 2015

Pediatre a Cerdanyola, Dr. Herranz

Resol els problemes de salut dels més petits a Pediatre a Cerdanyola, Dr. Herranz, és un centre pediàtric a Cerdanyola del Vallès especialitzat en atenció integral des dels 0 als 16 anys.
Donem atenció a pacients privats i de totes les mútues mèdiques de salut.

Fisioteràpia a Cerdanyola, Marc Franquesa Fisioterapeuta

Visita el nostre nou centre de Fisioteràpia a Cerdanyola, Marc Franquesa Fisioterapeuta, és un centre de rehabilitació i fisioteràpia a Cerdanyola, on li oferim un tracte exclusiu i totalment personalitzat on busquem la millor manera de solucionar els seus problemes. El nostre objectiu és millorar la qualitat de vida dels pacients.
La nostra filosofia és el treball 100% manual, ja que creiem que les màquines només són un tractament complementari.

En aquest nou centre de Fisioteràpia a Cerdanyola, Marc Franquesa Fisioterapeuta, destaquem:
-Tractament de fisioteràpia on s'apliquen totes les tècniques de fisioteràpia més coneixements de posturologia i psiconeuroinmunoendocrinologia per tal d'enfocar els problemes i dolors des de tots els punts.
-Tractament de disfuncions craneo-cervico-mandibular.
-Sessions de descàrregues per esportistes.
-Sessions de fisioteràpia a domicili.
-El centre disposa de vals de descompte.

dijous, 7 de maig del 2015

Fisioteràpia a Lloret, Centre Fisioteràpia Kiné

Visiat el nostre centre de rehabilitació i Fisioteràpia a Lloret, Centre Fisioteràpia Kiné, és un centre especialitzat en rehabilitació funcional i fisioteràpia amb un equip de professionals amb molts anys d'experiència i amb grans resultats en els seus tractaments globals.
Comptem amb especialitats: acupuntura, osteopatia, drenatge limfàtic, infermeria, rehabilitació esportiva, traumatològica,...

Amplies instal·lacions i equipaments: LPG endemologie, tracció cervical i lumbar, kinetec, banys de parafina, electroteràpia, gimnàs adaptable per la rehabilitació, grups de gimnasia correctiva,...

Nous tractamnets a Fisioteràpia a Cerdanyola, Marc Franquesa Fisioterapeuta

Descobreix els nous tractaments a Fisioteràpia a Cerdanyola, Marc Franquesa Fisioterapeuta:
-Tractament de fisioteràpia on s'apliquen totes les tècniques de fisioteràpia més coneixements de posturologia i psiconeuroinmunoendocrinologia per tal d'enfocar els problemes i dolors des de tots els punts.
-Tractament de disfuncions craneo-cervico-mandibular.
-Sessions de descàrregues per esportistes.
-Sessions de fisioteràpia a domicili.
-El centre disposa de vals de descompte.

Nou centre de fisioterapia a Cerdanyola

Nou centre de fisioterapia a Cerdanyola on podràs millorar els teus problemes mosculars, Fisioteràpia a Cerdanyola, Marc Franquesa Fisioterapeuta, és un centre de rehabilitació i fisioteràpia a Cerdanyola, on li oferim un tracte exclusiu i totalment personalitzat on busquem la millor manera de solucionar els seus problemes. El nostre objectiu és millorar la qualitat de vida dels pacients.