dimarts, 31 de març del 2015

Clínica dental a Cerdanyola, Clínica Dental Santa Clara

No ho dubtis i visita la notra Clínica dental a Cerdanyola, Clínica Dental Santa Clara, som un centre mèdic dental amb més de 30 anys d'experiència on es realitzen totes les especialitats odontológiques.
On seràs atès per una amplia equip de professionals.

Clínica dental en Cerdanyola, Clínica Dental Santa Clara

Conoce nuestra Clínica dental en Cerdanyola, Clínica Dental Santa Clara, somos un centro médico dental con más de 30 años de experiencia donde se realizan todas las especialidades odontológicas.
Donde será atendido por un amplio equipo de profesionales.

dilluns, 30 de març del 2015

Qui m'ajuda a casa? Reformes per a la llar a la Ciutat de Ripoll

Posa la dia la teva llar a Qui m'ajuda a casa? Reformes per a la llar a la Ciutat de Ripoll

Qui em cuida? Salut i benestar a la Ciutat de Ripoll

Resold els teus problemes de salut a Qui em cuida? Salut i benestar a la Ciutat de Ripoll

Qui m'ensenya? Ensenyament i educació a la Ciutat de Ripoll

Estiguis a la ultima en formació a Qui m'ensenya? Ensenyament i educació a la Ciutat de Ripoll.

Qui m'ajuda? Serveis i comunicació a la ciutat de Ripoll

Soluciona els teus problemes de telecomunicacions a Qui m'ajuda? Serveis i comunicació a la ciutat de Ripoll.

On em vesteixo? Moda i tèxtil a la ciutat de Ripoll

Tria el teu millor vestit a On em vesteixo? Moda i tèxtil a la ciutat de Ripoll.

Què em puc regalar? Regals i complements

Fisioteràpia a Cerdanyola, Marc Franquesa Fisioterapeuta

Nou centre de Fisioteràpia a Cerdanyola, Marc Franquesa Fisioterapeuta, és un centre de rehabilitació i fisioteràpia a Cerdanyola, on li oferim un tracte exclusiu i totalment personalitzat on busquem la millor manera de solucionar els seus problemes. El nostre objectiu és millorar la qualitat de vida dels pacients.
Vine i millorarem la teva qualitat de vida.

dimecres, 25 de març del 2015

Òptica Tarragona, Òptica Glass

Vine i visita la nostra botiga, Òptica Tarragona, Òptica Glass

Acupuntura i Homeopatia a Cerdanyola

Soluciona els teus probles de salud a Acupuntura i Homeopatia a Cerdanyola, Carmen Lisbona, especialistes en metge de família, medicina general, acupuntura, laser i homeopatia.

Còpies de claus, claus de cotxe, Cerdanyola, Persiclau

Si has perdut les teves claus o vols unes copies, vine a Còpies de claus, claus de cotxe, Cerdanyola, Persiclau, és una botiga de claus de cotxe, duplicat de comandaments de pàrquings, canvi de carcasses de cotxe. Programació de comandaments de cotxe i claus. Duplicat de claus inclòs per pèrdua total. Bombins de cotxe a les seves claus i també de motos. També fem còpies de claus de moto. Canvis de panys i de tanques.

dimarts, 24 de març del 2015

Servicios Centro de día en Cerdanyola, ADECUA

Consulta nuestros servicios en nuestra pagina web o en este blog:
Centro de día en Cerdanyola, ADECUA, destaca por su compromiso con los usuarios y las familias, haciendo el día más agradable gracias a la interacción del equipo de profesionales, formado por auxiliares, educadora social, enfermera, fisioterapeuta y los servicios opcionales de peluquería y podología.
Durante el año contamos con la colaboración de grupos musicales, programando fiestas populares, celebraciones y festejos ocasionales con la participación de las familias, haciendo de estas celebraciones momentos de disfrute para todos los componentes de la familia del centro.

Podòleg a Mollet, Gainpe Podologia a Mollet, Núria Bertran - podòloga

Vine a coneixer el noste modern centre a Mollet, Podòleg a Mollet, Gainpe som una clínica Podològia a Mollet amb més de 15 anys de funcionament al centre de Mollet del Vallès, amb la Núria Bertran com a podòloga a Mollet capdavantera del centre, amb una àmplia experiència contrastada en el camp de la biomecànica i de la postura. El nostre compromís és el de donar una atenció personalitzada a cada pacient oferint la millor solució per seva patologia del peu, de la marxa i/o de la postura.

dilluns, 23 de març del 2015

Carpintería Mollet, Manels

En nuestra Carpintería Mollet, Manels, un equipo de profesionales te asesoraran en todo aquello relacionado con la carpinteria.
Carpintería Mollet, Manels, cuenta con más de 22 años de experiencia en el sector de la carpintería y ebanistería en Mollet del Vallès.
Fabricación propia y montaje

Visita el Centro de día en Cerdanyola, ADECUA

Visita el Centro de día en Cerdanyola, ADECUA, Centro de día Cerdanyola, ADECUA, es un centro de día y servicios domiciliarios en la ciudad de Cerdanyola.
Donde destacamos por su compromiso con los usuarios y las familias, haciendo el día más agradable gracias a la interacción del equipo de profesionales, formado por auxiliares, educadora social, enfermera, fisioterapeuta y los servicios opcionales de peluquería y podología.
Durante el año contamos con la colaboración de grupos musicales, programando fiestas populares, celebraciones y festejos ocasionales con la participación de las familias, haciendo de estas celebraciones momentos de disfrute para todos los componentes de la familia del centro.

Centre de dia a Cerdanyola, ADECUA

Centre de dia a Cerdanyola, ADECUA
Vine a visitar el nostre Centre de dia Cerdanyola, ADECUA, és un centre de dia i serveis domiciliaris a la ciutat de Cerdanyola.

dijous, 19 de març del 2015

Pilates Cerdanyola, Gym Pilates

Vina a fer una ullada a Pilates Cerdanyola, Gym Pilates, som un estudi de pilates amb dos espais diferenciats ,  una sala per entrenaments personals i gimnàstica hipopresiva i l’altre pels grups de pilates amb màquines.
Serveis :
Sessions grupals de pilates amb matt i maquines.
Sessions semiprivades de tres i dos persones.
Sessions privades .
Gimnàstica hipopresiva personalitzada i grupals.
Tots els serveis es podem fer un dia o dos per setmana.
No dubtis més i vine!!!

dimecres, 18 de març del 2015

Parquets a Cerdanyola, JV Parquets

Vine a coneixer la nostra botiga especialitzad en Parquets a Cerdanyola, JV Parquets, oferim subministrament i instal·lació de tot tipus de parquet i complements.
Flotants de fusta natural, Laminat sintètic, Encolat, Tarima d'interior i exterior, Restauració, polit i envernissat de parquets de fusta natural, Forrat d'escales.
També efectuem instal·lacions de parquet i complements subministrats pel client.

dilluns, 16 de març del 2015

Roba Laboral a Santa Coloma

Roba Laboral a Santa Coloma


EL DRAGON LABORAL, roba laboral a Santa Coloma de Gramenet, com a empresa neix l'any 1983, provenint anteriorment del món de la moda ens especialitzem en el vestuari i la protecció laboral.

Herboristeria dietètica a Santa Coloma

Herboristeria dietètica a Santa Coloma


Herbolari ciutat al Barri de Singuerlin a Santa Coloma de Gramenet amb més de 35 anys d'experiència i amb dos generacions al darrere, amb l'únic objectiu d'oferir un tracte totalment personalitzat 

Administració finques Santa Coloma

Administració finques Santa Coloma


Som un despatx especialitzat en administració de finques a Santa Coloma, integrat per personal col·legiat per administrar finques i per l'exercici l'advocacia, amb un equip complet de recolzament administratiu

Rehabilitació a Santa Coloma

Rehabilitació a Santa Coloma


El CENTRE GRAMENET D'ACCIDENTS I REHABILITACIÓ a Santa Coloma de Gramenet, és un centre assistencial privat, reconegut i acreditat pel Departament de la Salut de la Generalitat de Catalunya, a Santa Coloma de Gramenet

Pintura i decoració Santa Coloma

Pintura i decoració Santa Coloma


Som especialistes en pintura i decoració a Santa Coloma des de fa més de 50 anys.

Autoescola Santa Coloma

Autoescola Santa Coloma


Autoescuela en Santa Coloma Roch, es un centro de formación para realizar todo tipo de permisos, ciclomotor, moto, coche, camión, autobús, trailer, remolques, carretilleros y cursos CAP (Formación inicial 140 horas)

Façanes a Santa Coloma

Façanes a Santa Coloma


Empresa especialitzada en façanes a Santa Coloma Apyre és una marca de l'empresa Agambit Restauro S.L., dedicada des de 1999 a la rehabilitació d'edificis, especialitzada en façanes, d'estuc de calç i pedra natural 

Ajuda a domicili a Santa Coloma, Et Cuidem

Ajuda a domicili a Santa Coloma, Et Cuidem, Serveis Socials Gramenet.
Es una empresa que nace con la filosofía de ayudar en el día a día a todas aquellas personas que por edad o enfermedad no pueden realizar una vida independiente y lo hacemos tanto en su casa como fuera de ella las 24 horas al día los 365 días al año ofreciéndoles la posibilidad de contratar distintos servicios:
-Servicio ayuda a domicilio
-Labores domesticas
-Servicio a colectivos
-Selección de personal
Todos ellos realizados por personal cualificado y de confianza.
Et Cuidem-Serveis Socials Gramenet SCP esta inscrita en el Registre de Entitats i Serveis de la Generalitat de Catalunya con el nº de registro E04571 y en el Servicio de Ayuda a Domicilio con el nº de registro S07539. Lo que nos capacita para prestar todo tipo de servicios relacionados con la Ley de Dependencia.

Teràpies naturals Santa Coloma

Teràpies naturals Santa Coloma


En Espai Natural, terapias naturales en Santa Coloma, destacamos nuestra visión naturopática para devolver el equilibrio a la persona desde diferentes técnicas.

Pneumàtics a Reus, Pneumàtics Ramsanz

Vina a triar els millors pneumàtics de Reus a Reparació i venda de Pneumàtics Ransanz, oferim als nostres clients una amplia gamma de productes de les principals marques del mercat.

Moda Home Santa coloma

Moda Home Santa coloma


Moda Home Nieto a Santa Coloma, especialitzats en vestir l'home des de 1960.

Podòleg Santa Coloma

Podòleg Santa Coloma


PODÒLEG A SANTA COLOMA DE GRAMANET, CLÍNICA PODOLOGICA DANIEL ZURITA PICHEL.
TRACTAMENTS ORTOPODOLOGICS, QUIROPODIAS, REEDUCACIÓ UNGUEAL, VENDATJES NEUROMUSCULARS, TRACTAMENTS DE PAPIL·LOMES VÍRICS.

Certificats mèdics Santa Coloma

Certificats mèdics Santa Coloma


Certificados médicos en Santa Coloma, especializados en certificados de conducción, armas i certificados oficiales.

Maletes, bolsos i marroquineria Santa Coloma

Maletes, bolsos i marroquineria Santa Coloma


Mª Teresa Doñate es un comerç especialitzat desde fa mes de 50 anys en el mon del article de viatge i la marroquineria, amb un gran sortit de maletes, bitlleters i bolsos a Santa Coloma de Gramenet. 

Puericultura Mobiliari infantil Santa Coloma

Puericultura Mobiliari infantil Santa Coloma


Som una empresa familiar, dedicada al mon de la puericultura a Santa Coloma de Gramenet, ubicada al centre de la ciutat des de fa mes de 50 anys.

Sabateria Santa Coloma

Sabateria Santa Coloma


Calçats Alba és una sabateria a Santa Coloma de Gramenet, una botiga familiar amb gairebé 50 anys d'història. Ubicada en ple centre junt al mercat Sagarra.

Alumini Santa Coloma de Gramenet

Alumini Santa Coloma de Gramenet


Aluminio Santa Coloma de Gramenet, Carpu e Hijos, som una empresa familiar amb més de 30 anys en el negoci.

Climatització Santa Coloma

Climatització Santa Coloma


ISAM, climatització a Santa Coloma de Gramenet.
La nostra raó de ser es que vostè pugui assolir el confort que desitja a les seves instal·lacions, tant en l'àmbit domèstic, comercial i industrial.

Pastisseria Santa Coloma

Pastisseria Santa Coloma


Pastisseria a Santa Coloma de Gramenet, amb forn de pa, cafeteria, granja i catering.
Ambient tranquil i agradable.
Servei esmerçat.

Fisioteràpia 3 a Santa Coloma

Fisioteràpia Santa Coloma


Fisioteràpia 3 a Santa Coloma.
La Fisioteràpia és una ciència amb la que es tracta de millorar la qualitat de vida de les persones a través de teràpies i exercici, sempre basant-se amb l'evidència científica. Actualment ho ha moltes teràpies i disciplines integrades a la fisioteràpia que recuperar i beneficiar l'estat de salut de l'ésser humà.

Assessoria Santa Coloma

Assessoria Santa Coloma


Assessoria a Santa Coloma de Gramenet, Andreu Assessors, és una assessoria-consultoria, que ofereix un servei integral d'assessorament i gestió a empreses, entitats, emprenedors, autònoms i particulars 

Informàtica Santa Coloma

Informàtica Santa Coloma


Informàtica a Santa Coloma de Gramenet, Espai Informàtic, és una empresa amb més de 15 anys en el sector de la informàtica a Santa Coloma.

Control de plagues, Fumigació, Santa Coloma

Control de plagues, Fumigació, Santa Coloma


Control de plagas y fumigación en Santa Coloma de Gramenet.

Centre de psicologia i logopedia a Santa Coloma

Centre de psicologia i logopedia a Santa Coloma


NEXE és un centre de psicologia i logopedia a Santa Coloma de Gramenet.

Marbres i granits Santa Coloma, Morales y Genis

Marbres i granits Santa Coloma


Marbres i granits Santa Coloma, Morales y Genis

Mobles de cuina Santa Coloma

Mobles de cuina Santa Coloma


Mobles de cuina Santa Coloma, Muebles Berenguer ,

dimarts, 10 de març del 2015

Clínica Podològica a Mollet

Visitens i segur que les teus peus ho agrairan.
Podòleg a Mollet, Gainpe som una clínica Podològica a Mollet  especialitzats en estudi de la marxa i anàlisis postural.
Plantilles personalitzades per a peus plans, peus valgos, peus cavos, esperons calcaris, fascitis plantars, dits en urpa...
-Diagnòstic, prevenció i tractament d'alteracions de la pell i ungles, durícies, callositats, berrugues plantars, afectacions del peu diabètic, ungles enclavades, alteracions ungueals...

Podòleg Mollet, Gainpe Podologia, Núria Bertran - podòloga

Centre especialiste en podologia a Mollet, Podòleg a Mollet, Gainpe som una clínica Podològica amb més de 15 anys de funcionament al centre de Mollet del Vallès, amb la Núria Bertran com a podòloga capdavantera del centre, amb una àmplia experiència contrastada en el camp de la biomecànica i de la postura. El nostre compromís és el de donar una atenció personalitzada a cada pacient oferint la millor solució per seva patologia del peu, de la marxa i/o de la postura.

dilluns, 9 de març del 2015

Moda Outlet El Prat, Adoro las Marcas

Vine a coneixer la nostra botiga especialitzada en marques a preus Outlet.
MODA OUTLET EL PRAT DE LLOBREGAT, ADORO LAS MARCAS, PER GAUDIR COMPRANT I DIVERTIT PER TROBAR ALGUNA COSA QUE ET SIGUI LA TEVA TALLA I T'AGRADI.

Armadans Flors, Floristeria a Mollet

En la nostra botiga, Floristeria a Mollet, Armadans Flors, destaquem el servei Interflora per les comandes tant d'àmbit nacional com internacional.
Per rams de novia, guarniments d'esglèsia, restaurants, etc. haurien de passar per la nostra botiga on els hi mostrarem els nostres catàlecs i els adaptarem a les seves propostes.

Floristeria a Mollet, Armadans Flors

Vine i visiat ala nostra botiga, Floristeria a Mollet, Armadans Flors, som una empresa que des de 1950 es dedica a la confecció i distribuició de rams i decoracions florals tant naturals com artificials, així com plantes per Mollet, Martorelles, Sant Fost, La Llagosta i Parets. Pot realitzar comandes per aquestes poblacions des d'aquesta web i pot pagar amb tarjeta de crèdit.
Clínica dental El Prat, Plaza Blanes, especialitzada en odontologia general, pròtesi, implants i ortodòncia.
Clínica dental El Prat, Plaza Blanes, destaquem:
10% Descompte en pròtesi fixa.
15% Descompte en pròtesi removible.
30 € Neteja bucal.
15 € Flurización en nens.

Òptica al Prat, Cottet Òptics

Òptica al Prat, Cottet Òptics, és una òptica familiar creada al 1902, especialistes en òptica i audiologia.

Psicologia El Prat

Psicologia El Prat, especialitzats en tractaments d'ansietat i depressió, Trastorns de personalitat, Trastorns de l'estat d'ànim, Problemes de parella, Fòbies, Disfuncions sexuals, Dolor crònic i fibromialgia, Trastorns de conducta en nens i adolescents, Problemes en les relacions familiars i interpersonals, Estrès laboral, Dol i Addiccions.
Tècniques cognitives, Tècniques conductuals, Hipnosis clínica, Teràpies d'acceptació i compromís, Mindfullness, Tècniques de relaxació, Estimulació cognitiva i Teràpia de parella i familiar.

Carpintería Mollet, Manels

Ben a conocer nuestra Carpintería en Mollet, Manels, donde realizaremos tus proyectos de un modo rápido y profesional.
Carpintería en Mollet, Manels, somos carpinteros y ebanistas, ofrecemos gran variedad de trabajos: cocinas, baños, puertas blindadas, puertas de interior, parqués flotante, armarios y todo el relacionado con el mundo de la madera.

dijous, 5 de març del 2015

Construccionesen Cerdanyola, AROCRIS

Construcciones en Cerdanyola, AROCRIS, destacamos los siguientes servicios.
-Diseño arquitectónico y de ingeniería.
-Presupuestos para particulares y empresas.
-Topografía en general.
-Movimientos de tierra.
-Muro pantalla.
-Fundamentos y estructuras de cemento armado.
-Comunidades.
-Estructuras metálicas.
-Fontanería y fontanería.
-Rehabilitación de fachadas.
-Project management.
 -Construction management.

Construccionsa Cerdanyola, AROCRIS

Si necessites a un contructor professional, Construccions Cerdanyola, AROCRIS, és una empresa que ofereix els serveis que integren tots els treballs en l'àmbit de la construcció.
Construccions Cerdanyola, AROCRIS s'han conjugat un grup de professionals provinents de diferents branques de la realització de l'obra tant en l'edificació com d'obra civil, consolidant una organització adaptada a les necessitats actuals, tenint com a prioritat les necessitats dels nostres clients, assumint aquest compromís com a propis.