divendres, 11 de juny del 2010

Assistencia Domiciliaria a Sitges, Cada Paso Más

Assistencia Domiciliaria a Sitges, Cada Paso Más...
Cada Paso Más... és una empresa d'assistencia domiciliaria a Sitges.
És una empresa dinàmica i a on s'hi ha aplegat un grup de professionals qualificats a l'àmbit de les Residències de la 3 ª edat, i amb experiència dins del món de la Geriatria i del de les persones que depenen dels altres, per a portar a terme una oferta de serveis d'ajut a domicili, sempre amb la premissa de que "Tots i cadascú dels éssers humans està fet per a romandre dempeus"
A cada intervenció, i per part nostra, volem donar tota la professionalitat i caliu humà a la gent gran, als discapacitats i la gent de qualsevol edat amb dependència dels altres.
El nostre objectiu és tot just donar un servei complet d'ajut a les persones, tant a domicilis com a residències i hospitals. La nostra dita és: "Tots i cadascú dels éssers humans està fet per a tenir una vida plena de seguretat, de tranquil·litat i de benestar".
Sempre treballarem per a trobar fórmules, idees i solucions per aconseguir els nostres objectius. No ens importen ni les distàncies ni els obstacles. El més important és tot just millorar la seva qualitat de vida:"Cada ésser humà està fet per a viure dignament".
A Cada Pas Més hi farem allò que és impossible per a demostrar-hi que "Tot ésser humà està fet de cor".
Som un grup de persones amb titulació per a poder realitzar aquesta classe de serveis. Amb inquietuds que van dirigides a les persones grans, amb dependència que necessitin la nostra ajuda incloent al col·lectius LGTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada